חדרי קירור

תהליכי אחסון ושמירה על מוצרים שונים כמו מזון, מחייבת הקפדה על תנאי קירור. מוצרים שונים, יכולים להיות מוקפאים במחסני המפעלים השונים, בבתי האריזה וכן, בנקודות המכירה השונות.

אחסון נכון כמו באמצעות חדרי קירור, חדרי הקירור הללו, מיועדים לאחסנה של מוצרי מזון כמו ירקות, תרופות, מוצרי בשר וכדומה. כאשר בונים מחסני וכן חדרי קירור, יש להקפיד על החומרים שמהם בונים אותם כמו, שימוש בפנלים איכותיים שהחיבור בין הפנלים, מאפשר הצמדה מוחלטת של חיבור חומרי הבידוד ויריעות הפח, כך שתהיה מניעה מוחלטת של לחות שתחדור למוצרי המזון או התרופות. 

המחשבה והתכנון שיש להשקיע זה בבניית הדלתות במערכת, כך שהדלתות של חדרי קירור תהיינה אטומות היטב ושיהיה גיבוי במערכת החשמל בעת הפסקת חשמל, כך שהסחורה המאוחסנת לא תיפגע ולא תמיד אתם נמצאים שם כמו למשל בשעות הלילה, בכדי לבדוק אם ישנה תקלה בחשמל כמו קצר או הפסקת חשמל כאשר בונים חדרי קירור, חייב שיהיה ידע מקצועי רב כמו למשל מהנדסי קירור שמתמחים היטב בבניה מקצועית ונכונה של חדרי קירור, ישנו צוות שלם שכל אחד מאנשי הצוות עוסק בתחומו. ישנם מפעלים בארץ שהם גדולים וידועים המתמחים עם ייצור של מקררים תעשייתיים ובניית חדרי קירור כמו חברת קירור בני שהיא מבין המפעלים הגדולים ביותר בארץ לייצור כל מה שקשור בקירור תעשייתי תמיד חשוב להגיע למפעלים ידועי לרכוש את הציוד הקשור לקירור של מזון במסעדות, אטליזים, בתי קפה ומרכולים, כך שתהיה לכם אחריות ואנשי מקצוע מיומנים שתמיד יהיו לצדכם בעת הצורך כמו חברת קירור בני.

שמירה על הכללים הסניטריים של מוצרי המזון

על פי החוקים של משרד הבריאות, יש לשמור את המוצרים השונים כמו מוצרי מזון רגישים שיש לשמור בהקפאה מיוחדת או בטמפרטורה מתאימה באמצעות חדרי קירור. בין מוצרי הקירור שנשמרים באמצעות חדרי קירור, ניתן למנות: דגים, בשר, ביצים, מוצרי חלב לכל חדר קירור, יש מערכת פיקוד שמאפשרת שליטה ובקרה על הטמפרטורה שלחדרי קירור וכן, על הטמפרטורה בחדר המדחסים. יש לציין, כי זמן האחסון של חדרי קירור הוא קצר ולכן המוצרים אינם נשמרים לאורך זמן, כי אם ישר מחדרי הקירור הם יוצאים לנקודות המכירה השונות כמו מרכולים, בתי מרקחת, ירקנים ועוד.

התהליכים הביוכימיים של מוצרי המזון

ישנם תהליכים ביוכימיים שמתרחשים בפירות, ירקות, דגנים שכתוצאה מהם, המוצרים מאבדים ממשקלם, פולטים רטיבות וחום פנימי. שינויים שונים בגלל טמפרטורה לא תקינה בקירור, יכולה לפגום באיכות המוצר, מה שאינו רצוי לרוב הסוחרים. יש לשאול על אחסנת המוצרים השונים ולבחון את זמן האחסון המקסימלי, של כל מוצר ומוצר, על מנת לדעת כמה זמן ניתן לאחסנו בתוך חדרי קירור. כל מי שעוסק במוצרי מזון או תרופות, מקבל הוראות או של היצרן או של הספק, כך שיש לדעת תמיד את תנאי האחסון המתאימים למוצרים השונים שאנו צורכים ביום, יום.

יצירת קשר

מכירות : 077-729-8420

בין השעות 18:00 – 09:00

שירות לקוחות : 08-628-0581 

בין השעות 16:00 – 08:00

כתובת: העלייה השנייה 43 אזור
 
פקס: 03-5584176