חדרי הקפאה

בעולם התעשייה נעשה שימוש רב בחדרי קירור וגם חדרי הקפאה. מדובר על חללים בגדלים שונים שנבנים על ידי מומחים בתחום הקירור וההקפאה, ובאמצעות מנועים וגופי קירור של חברות ידועות שם בעולם.

החדרים בנויים בצורה כזו שהם מאפשרים השגת טמפרטורה צוננת במידה הנדרשת. חדרים אלו הם אלו שמאפשרים אחסון ממושך של חומרי גלם לתעשייה, או מוצרים מוכנים לצריכה שעדיין לא הגיע מועד השיווק שלהם. כך לדוגמה – כאשר מדובר על יבול חקלאי, אם בעבר ניתן היה לפגוש פרי או ירק אך ורק בעונה בה הוא הבשיל, הרי כיום ניתן למצוא כמעט כל פרי בכל עונה. אמנם המחירים עשויים לנסוק מעלה באופן משמעותי. אך הפרי נוכח. כיצד? אחסון בחדרי הקירור או ההקפאה הוא זה שמאפשר להגן על שלימות הפרי גם כחלוף מספר חודשים. בחדרים כאלו מאחסנים פירות וירקות, מייצרים גבינות בתהליכי קירור שונים ועוד.

כיצד בונים חדר הקפאה?

כאשר נוצר צורך להקים חדר קירור, יש לפנות אל חברה מקצועית שעוסקת בתחום של חדרי הקפאה. חברה כזו מבצעת את העבודה הנדרשת ומקימה את החדר הנחוץ. כאשר יש כאן חשיבות רבה לעניין המקצועיות של החברה, כמו גם לבחירה של רכיבים איכותיים במיוחד, וזאת בשביל ליהנות מחדר קירור או הקפאה יעיל ואיכותי. כזה שמבטיח טמפרטורה נכונה ומדויקת בכל עת, וזאת בצריכה הגיונית של חשמל. בנייה של חדר הקפאה כולל מספר שלבים הכרחיים. חשוב גם כי כל שלב ייעשה בצורה אחראית ומקצועית. רק כך אפשר יהיה להשיג את המטרה – חדרי הקפאה נוחים ומתאימים למטרה לשמה הם נבנו.

  • בחירת גודל ומקום – שלב ראשון כולל את ההחלטות בדבר המקום בו יוקם החדר, וגם הגודל של החדר הנצרך. בהתאם לשימוש הצפוי תקבלו ההחלטות המתאימות.
  • שימוש ברכיבי קירור איכותיים – בשלב השני ייבחרו הרכיבים המתאימים, אלו שיותקנו בחדר ומחוצה לו – בשביל להזרים את הקור פנימה ובשביל להוציא אוויר חם אל מחוץ לחדר. במהלך שלב זה יותקן גם בקר טמפרטורה, הוא זה  שיעקוב באופן רציף אחר הטמפרטורה בחדר. ויוודא כי המקום צונן דיו.
  • איטום – האיטום של החדר ייעשה בצורה הרמטית ואיכותית. כך יצליחו המנועים לקרר את החדר ולגרום לו לשמור על טמפרטורה רצויה בכל עת. ככל שהאיטום ייעשה בצורה טובה יותר – כך תהיה הטמפרטורה בחדר קרה יותר, גם צריכת החשמל תהיה סבירה יותר. מכיוון שהקור יישמר היטב ולא יהיה צורך לקרר מעבר למומלץ.
  • דלתות – בעת הבניה יוחלט על הדלתות לחדר. ניתן להתקין דלת אחת או יותר. בהתאם לאופי השימו ולתנאי המבנה, יוחלט על בניה נכונה ועל מספר הדלתות המתאים לצורך.

חברות המתמחות בתחום מציעות שירות של הקמת חדרי קירור והקפאה לבעלי מפעלים, בעלי חנויות, מסעדות ועוד. חשוב לבחור בחברה מקצועית שמציעה שירות איכותי וכן אחריות. כך אפשר להיות רגועים – שאתם נהנים מעבודה איכותית ומרכיבים חזקים וטובים. כך יוכל החדר לשמש זמן רב בנוחות מקסימלית ובצריכת חשמל מינימלית.

יצירת קשר

מכירות : 077-729-8420

בין השעות 18:00 – 09:00

שירות לקוחות : 08-628-0581 

בין השעות 16:00 – 08:00

כתובת: העלייה השנייה 43 אזור
 
פקס: 03-5584176