בית קירור

הרשו לנו לחוד לכם חידה קצרה. מה המשותף בין בשר, חלב, מנות דם, תרופות ורכיבים אלקטרוניים שונים?

גם אם אתם לא מומחים גדולים בכל התחומים הללו, אתם וודאי מבינים את הקשר בין כולם. כל אלו זקוקים לטמפרטורות נמוכות על מנת לשמר אותם בטריותם לאורך זמן. חברות הפועלות בכל אותם התחומים חייבים להחזיק ברשותם בתי קירור בהתאם לצרכים שלהם. לבתי הקירור מאפיינים מסוימים וקיימים מערכות קירור שונות לשם כך.

על בתי קירור מערכות קירור

אף בית קירור, חדר קירור או מערכת קירור לא יהיה שלם ללא מערכת פיקוד ובקרה. אלו מאפשרות שליטה מדויקות על הטמפרטורה שבמקום בכל רגע נתון. קיימות אפשרויות התאמה למוצרים השונים ואפילו קביעה של תרחישי קירור, וזאת באמצעות טיימרים ייחודיים. פתרון זה מתאים מאוד עבור בתי מלון או מסעדות אשר מקפידים על שמירת שבת וכשרות והם נדרשים כמובן לשמור גם על מצבם התקין של מוצרי המזון במקום.

מה הם המאפיינים של חדר קירור?

אחד מהדגשים העיקריים בכל חדר קירור אמור להיות מושם על בידוד מקסימלי כך שתימנע חדירה של טמפרטורה חמה מהחלל או מחוץ לחדר אל תוך חדר הקירור. קירות של חדר קירור עשויים בדרך כלל עם פנלים בעלי דופן כפולה בעובי מכובד של כשמונה עד עשרה ס"מ כאשר אלו מעניקים תרומה משמעותית לבידוד. הרצפה של בית הקירור מתוכנן אף הוא באופן כזה שתימנע הרטיבות וכאן נעשה שימוש בחומר מבודד כמו נייר כסף ועוד. הדלתות של אותם חדרי קירור נבחרות אף הן בקפידה כאשר הן מאופיינות בצירים טרומיים שאלו מונעים את השחיקה של הגומי בחלק התחתון של הדלת.

חשוב להקפיד על ידיות פתיחה הרמטיות לנעילה מבחוץ אך חשוב מאוד להקפיד על ידיות פתיחה פנימיות שיאפשרו לפתוח את המקרר גם מבפנים. זאת כדי למנוע מצב של אדם הננעל מבפנים.

יצירת קשר

מכירות : 077-729-8420

בין השעות 18:00 – 09:00

שירות לקוחות : 08-628-0581 

בין השעות 16:00 – 08:00

כתובת: העלייה השנייה 43 אזור
 
פקס: 03-5584176